Hedefim Sensin Imdb

When his chatty nature lands him in trouble an unlucky meatball seller flees Istanbul and finds a new life on a beautiful island. Hedefim Sensin filminin konusu ve içeriği hakkında kısaca bilgi verecek olursak.


Hedefim Sensin

Ata Demirer ve Demet Akbağdan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi.

Hedefim sensin imdb. 2018 TV-14 1h 45m Comedies. Watch all you want. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriyanın başına ne gelirse çenesinden gelir.

Ata Demirer Demet Akbağ Gonca Vuslateri. İstanbul sokaklarında çiköfte satan Zekeriya çenesinden dolayı başına büyük işler açacaktır. İstanbulda başlayıp Gökçeadada devam eden hikâyede Ata Demirer bu sefer Zekeriy.

Hedefim Sensin 2018 - Information trailers ratings reviews actor ratings videos synopsis box office cast poster social networks length rating audits and. Genç bir adam olan Zekeriya Taştan İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oyuncular Ata Demirer Demet Akbağ Gonca Vuslateri Meray Ülgen Salih Kalyon.

HedefimSensin Gala BiletinialÜnlü oyuncu komedyen ve senarist Ata Demirer yıllardır biriktirdiği öykülerden biri olan Hedefim Sensini 30 Kasımda izley. İstanbulda başlayıp Gökçeadada devam eden hikâyede Ata Demirer bu sefer Zekeriy. Hedefim Sensin 2018 on IMDb.

Hedefim Sensin çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştanın hikayesini konu ediyor. Konusu Hedefim Sensin Torrent İndir Hedefim Sensin Sansürsüz Torrent İndir - Hedefim Sensin Sansürsüz Türkçe Dublaj İndir - Hedefim Sensin Türkçe Dublaj İndir - Hedefim Sensin İndir. Hedefim Sensin filmi 2018 yılında gösterime giren Komedi türünde güzel bir film.

Hedefim Sensin filminin konusu ve içeriği hakkında kısaca bilgi verecek olursak. Çiğ köftecilik yapan Zekeriya çok konuşan biridir. Share your videos with friends family and the world.

6- Hedefim Sensin 2018 IMDb. Filmde çiköfte satarak geçimini sağlayan bir adamın hayatı anlatılıyor. Kıvanç Baruönü yönetmenliğini yaptığı bu film Türk güldürü örneklerinin en güzel örneğini sergiliyor.

Hedefim Sensin 2018 cast and crew credits including actors actresses directors writers and more. Konu olarak hayatını çiğ köfte satarak sağlayan bir adamın hikayesini anlatıyor. Konu olarak hayatını çiğ köfte satarak sağlayan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Ata Demirer ve Demet Akbağdan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi. Çiğ köftecilik yapan Zekeriya çok konuşan biridir. Movies TV Celebs and more.

Hedefim Sensin filmi 2018 yılında gösterime giren Komedi türünde güzel bir film.


Locked On You Netflix 2019 Review A Goofy Family Rom Com High On Films


Watch Hedefim Sensin Online 2018 Movie Yidio


Hedefim Sensin 2018 Imdb


Hedefim Sensin Adjaranet Com


Hedefim Sensin 2018 Imdb


Hedefim Sensin 2018


Hedefim Sensin Sansursuz Izle By Fullizlefull On Deviantart


Hedefim Sensin Orijinal Film Muzikleri By Various Artists On Amazon Music Amazon Com


Ata Demirer Movie Posters


Watch Hedefim Sensin Online 2018 Movie Yidio


Watch Hedefim Sensin Online 2018 Movie Yidio


Hedefim Sensin 2018 Imdb


Hedefim Sensin 2018 Imdb


Ata Demirer Movie Posters


Hedefim Sensin 2018 Movie At Moviescore


Hedefim Sensin 2018


Night Of Knots 2018 Imdb Api


Hedefim Sensin 2018 Imdb


7 Sanatmoviegamemusic Hedefim Sensin Turk Filmi Divx Ve Dvd Tur Komedi Imdb 6 5 Zekeriya Tastan Hayatini Istanbul Sokaklarinda Cig Kofte Satarak Kazanmaktadir Bulbulun Cilesi Dilindendir Misali Zekeriya Da Bir Gun Yanlis Yerde Yanlis

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel